Beauté Pacifique

beautepacifique400px

 

 

 

 

Beauty Lounge forhandler alle kosmetikprodukter fra Beauté Pacifique, som er en 100 % dansk-ejet virksomhed, der står bag en serie af meget populære og effektive produkter. Beauty Lounge tilbyder også behandlinger i disse produkter.

Læs alt om produkterne fra Beauté Pacifique her, eller kontakt Beauty Lounge og hør nærmere om produkterne og de behandlinger, som vi kan tilbyde.

Beauté Pacifiques hudspecialister besøger jævnligt Beauty Lounge, hvor faste og nye kunder tilbydes ultralydsscanning. På scanningsbillederne ses umiddelbart den nuværende tilstand af huden med alt, hvad der er af aldersforandringer, solskader og meget mere. På denne baggrund er der mulighed for at give råd og vejledning i brugen af produkter fra Beauté Pacifique. Faste kunder har her en unik mulighed for at se “før og efter” billeder og følge de fremskridt, der kommer i huden ved brugen af Beauté Pacifiques produkter.

Tidspunkterne for scanningerne ligger typisk mellem kl. 10-16 – kontakt os gerne for at høre, hvornår Beauté Pacifiques ekspert næste gang besøger Beauty Lounge.