Arosha bodywrap

Arosha_ProshapeAP3

Lymfedrænage med pressomassage
Lymfedrænage (pressoterapi) er en af de mest korrekte, naturlige og behagelige måder at udrense kroppen for affaldsstoffer og som samtidig understøtter en evt. slankeproces.
Pressoterapi er en terapeutisk metode der almindeligvis anvendes i fysioterapi og æstetisk medicin, der udover en speciel massage også stimulerer blodcirkulationen ved at trykke på forskellige dele af kroppen. Det er en af de bedste metoder til at slippe af med cellulite, omforme kroppen, fjerne affaldsstoffer fra kroppen og slippe af med hævede og tunge ben. Desuden er denne behandling specielt effektiv i forbindelse med vægttab, da den hjælper med at reducere mængden af væske i kroppen. Behandlingen er anti- stress, afslappende, med fremragende resultater i vægttab, anti cellulite både eksisterende, men også forebyggende.
Den første fordel er en forbedret blodcirkulation især for dem som døjer med kolde fødder og kramper diverse steder på benene. Dette skyldes at massagen hjælper med at pumpe blodet tilbage til hjertet fra benene.
En anden fordel er lymfedrænagen. Når vi forbrænder fedt i kroppen enten ved slankekure, eller andre behandlinger (især AROSHA kropsbandager) er det vigtigt at man udskiller det væk fra kroppen således det ikke sætter sig andre steder. Udskillelsen af disse affaldsstoffer er derfor en nødvendighed.
Mavebæltet er yderst fordelagtig grundet den cirkulære massage den giver, som stimulerer fordøjelsen. Derfor anbefales denne behandling hvis man lider af forstoppelse. Ved en behandling om ugen hjælpe man fordøjelsen på vej og forbedrer sit immunforsvar.
For de bedste resultater i forbindelse med figurformning, slankning og tab af centimeter, anbefales pressoterapien / pressomassagen i kombination med andre slanke-/ cellulitebehandlinger (elektrostimulation, cavitation og kropsindpakninger i form af Arosha bandager). Lymfedrænage kombineret med andre behandlinger hjælpe dig med at smide centimeter, men især med at eliminere celluliten.

Varighed: 1 time.

Pris: Kr: 800,-

Bodywrap med presso maskine

Varighed: 1 time.

Pris: Kr: 1000,-